EnglishDutch

In mooie Gaasterland verhuren wij op bungalowpark "Het Fonteinbos" vakantiewoning "De Groenling". Het park telt 55 vakantiewoningen die allen in particulier bezit zijn. 

Omdat niet iedereen de woning verhuurt, is het een rustig park, uitermate geschikt voor mensen/gezinnen die er even lekker tussen uit willen en willen genieten van de rust en frisse lucht die deze bosrijke omgeving te bieden heeft. Vanaf het park heeft u direct toegang tot fiets- en wandelpaden in het fonteinbos. 

Het park ligt op zo'n 500 meter van het dorp Oudemirdum. Oudemirdum is een gezellig brink dorp dat alles te bieden heeft wat u op uw vakantie nodig heeft. Er zijn verschillende horeca gelegenheden te vinden in het dorp waaronder een plaatselijke snackbar en twee restaurants, "Hotel Restaurant Boschlust" en "De Brasserie" die u op De Brink kunt vinden. Verder treft u in Oudemirdum de benodigde winkels aan die erg handig zijn tijdens uw verblijft, waaronder Supermarkt Hamstra, Ambachtelijke Slagerij De Vries, Bakkerij Twijnstra en technisch bedrijf Bokma. Ons streven is dat u in deze geweldige omgeving (de mooiste van Friesland :)) tegen een zeer aantrekkelijk prijs een niet te vergeten vakantie mag hebben!